0
HUF
0

Workshop részvétel 2023.01.22. Bartók Pagony - Ginkgo és más természetes formák - ékszerkészítés

9,500.00 HUF
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Elsődlegesen ginkgolevél formájú ékszerek (fülbevalók és medál) készíthetők a workshopon, de lehetőség van pipacs és más virágok, madártoll alakú ékszer készítésére is, fenntartható anyagok felhasználásával.

A kiscsoportos workshopon csiszolni, festeni, vágni, mintázni fogunk és forrólevegős eszközöket is használunk. Több ékszer is készíthető.Helyszín: Bartók Pagony, 1114 Budapest, Bartók Béla út 5-7, a Szent Gellért tér szomszédságában.
Időpont: 2023.01.22. 13:00-16:00-ig,
Korhatár: A foglalkozás felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek szól, alsó korhatár: 11 év.
Részvételi díj: 9.500Ft, mely az anyagokat és eszközhasználatot is tartalmazza.
Létszám: 8 fő

Ha megvásárolod itt a részvételt, kérlek, jelöld be a személyes átvételt és akkor nem számol fel a rendszer postaköltséget. Kapsz egy automatikus visszaigazolást és én felírlak a "listára", jegyet nem kapsz a kezedbe, de ha ajándékba szánod a workshopot, írj: cirrhopp@gmail.com és küldök neked ajándékkártyát.
Elsődlegesen ginkgolevél formájú ékszerek (fülbevalók és medál) készíthetők a workshopon, de lehetőség van pipacs és más virágok, madártoll alakú ékszer készítésére is, fenntartható anyagok felhasználásával.A kiscsoportos workshopon csiszolni, festeni, vágni, mintázni fogunk és forrólevegős eszközöket is használunk. Több ékszer is készíthető. Helyszín: Bartók Pagony, 1114 Budapest, Bartók Béla út 5-7, a Szent Gellért tér szomszédságában.Időpont: 2023.01.22. 13:00-16:00-ig,Korhatár: A foglalkozás felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek szól, alsó korhatár: 11 év. Részvételi díj: 9.500Ft, mely az anyagokat és eszközhasználatot is tartalmazza.Létszám: 8 fő Ha megvásárolod itt a részvételt, kérlek, jelöld be a személyes átvételt és akkor nem számol fel a rendszer postaköltséget. Kapsz egy automatikus visszaigazolást és én felírlak a "listára", jegyet nem kapsz a kezedbe, de ha ajándékba szánod a workshopot, írj: cirrhopp@gmail.com és küldök neked ajándékkártyát.


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás