0
HUF
0

Workshop részvétel 2022.09.25. - textilékszer workshop, Bartók Pagony

6,900.00 HUF


Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Workshopok

A workshopon színes, puha, fémmentes, mosható textilékszereket lehet készíteni a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve.

Műhelyemben 11 éve készülnek textilékszerek, sokféle technikát használok. Megmutatom, hogy készítsd el úgy az ékszereket, kiegészítőket, hogy

- igényes, szép, örök darabjaid szülessenek
- az elkészült ékszerek szépen kifeküdjenek viselés közben
- ne legyenek elnagyoltak a fonatok, csomók, minták
- varrások láthatatlanok legyenek
- ha nem vagy biztos a színválasztásban, segítek

Többféle technikával készíthetsz ékszert (Fishbone, Loopy, Kelta, Diagonal, Chenille, Twist, fülbevaló) A workshopon korlátlan alkotásra van lehetőség, de tapasztalatok szerint 3-6 ékszer szokott készülni. Minden alapanyagot és eszközt viszek magammal.

Időpont: 2022.069.25, vasárnap 13h-17h
Helyszín: Bartók Pagony könyvesbolt (1114 Bp. Bartók Béla út 5)
Létszám: max 10 fő
Részvételi díj: 6900Ft/fő
Korhatár: 10 éves kortól

Ha megvásárolod itt a részvételt, kérlek, jelöld be a személyes átvételt és akkor nem számol fel a rendszer postaköltséget. Kapsz egy automatikus visszaigazolást és én felírlak a "listára" jegyet nem kapsz a kezedbe, de ha ajándékba szánod a workshopot, írj: cirrhopp@gmail.com és küldök neked ajándékkártyát. Emellett, kérlek, add meg a címedet, hogy tudjak számlát kiállítani a számodra.A workshopon színes, puha, fémmentes, mosható textilékszereket lehet készíteni a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve. Műhelyemben 11 éve készülnek textilékszerek, sokféle technikát használok. Megmutatom, hogy készítsd el úgy az ékszereket, kiegészítőket, hogy- igényes, szép, örök darabjaid szülessenek- az elkészült ékszerek szépen kifeküdjenek viselés közben- ne legyenek elnagyoltak a fonatok, csomók, minták- varrások láthatatlanok legyenek- ha nem vagy biztos a színválasztásban, segítekTöbbféle technikával készíthetsz ékszert (Fishbone, Loopy, Kelta, Diagonal, Chenille, Twist, fülbevaló) A workshopon korlátlan alkotásra van lehetőség, de tapasztalatok szerint 3-6 ékszer szokott készülni. Minden alapanyagot és eszközt viszek magammal.Időpont: 2022.069.25, vasárnap 13h-17hHelyszín: Bartók Pagony könyvesbolt (1114 Bp. Bartók Béla út 5)Létszám: max 10 főRészvételi díj: 6900Ft/főKorhatár: 10 éves kortólHa megvásárolod itt a részvételt, kérlek, jelöld be a személyes átvételt és akkor nem számol fel a rendszer postaköltséget. Kapsz egy automatikus visszaigazolást és én felírlak a "listára" jegyet nem kapsz a kezedbe, de ha ajándékba szánod a workshopot, írj: cirrhopp@gmail.com és küldök neked ajándékkártyát. Emellett, kérlek, add meg a címedet, hogy tudjak számlát kiállítani a számodra.


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data