0
HUF
0

Workshop részvétel 2022.05.22. - szülő-gyerkőc tetxilworkshop, Eleven Tavasz - Bartók Pagony

3,500.00 HUF


Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Workshopok

Szülő-gyerkőc textil-újrahasznosító workshop a Bartók Pagonyban, az Eleven Tavasz programjaként

Mit szóltok egy laza, vasárnapi kézműveskedéshez az Eleven Tavasz gazdag programkínálatának és a Bartók Pagony varázslatos helyszínének köszönhetően?! Ráadásul hasznos, környezettudatos, szemléletformáló vonalon! Szülők és gyerkőcök, együtt.

A cél: workshop után a szekrény kipakolása, kinőtt pólók felhasználása céljából. Fiús anyukákat is szívesen látunk és természetesen lányos apukákat is, valamint nagymamákat, nagynéniket...stb. Egy szülővel több gyerkőc is jöhet.gyerekeknél nincs alsó korhatár, hiszen lesz segítség. Tapasztalatok szerint akár már a 4-5 éves korosztálynak is ajánlható a foglalkozás, hiszen megismerkednek a puha pamut anyaggal, és kedvükre kombinálhatják a színeket, de volt már varrni tudó ötéves gyerkőc is nem is egy ilyen foglalkozáson.

A workshop 2 órás időtartama alatt korlátlan alkotásra lesz lehetőség. Természetesen lehet később jönni, előbb menni, ha a gyerkőc elfárad. A téma nem kötött, többféle ékszer/dísz/dekoráció készíthető. Eszközöket és anyagokat mi biztosítunk.

A workshop kifejezetten gyerekeknek (12 éves korig) és szüleiknek szól.

Időpont: 2022.05.22, vasárnap, 10h-12h és túljelentkezés esetén 13h-15h.

Helyszín: Bartók Pagony könyvesbolt (1114 Bp. Bartók Béla út 5.)

Létszám: max 12 fő

Részvételi díj: 3500Ft/fő. Kérlek, annyi jegyet vásárolj, ahányan összesen jöttök (1 fő szülő és a gyerekek)

Korhatár: max 12 éves gyerekeket várunk szüleikkel

Ha megvásárolod itt a részvételt, kérlek, jelöld be a személyes átvételt és akkor nem számol fel a rendszer postaköltséget. Kapsz egy automatikus visszaigazolást és én felírlak a "listára" jegyet nem kapsz a kezedbe, de ha ajándékba szánod a workshopot, írj: cirrhopp@gmail.com és küldök neked ajándékkártyát.Szülő-gyerkőc textil-újrahasznosító workshop a Bartók Pagonyban, az Eleven Tavasz programjaként Mit szóltok egy laza, vasárnapi kézműveskedéshez az Eleven Tavasz gazdag programkínálatának és a Bartók Pagony varázslatos helyszínének köszönhetően?! Ráadásul hasznos, környezettudatos, szemléletformáló vonalon! Szülők és gyerkőcök, együtt.A cél: workshop után a szekrény kipakolása, kinőtt pólók felhasználása céljából. Fiús anyukákat is szívesen látunk és természetesen lányos apukákat is, valamint nagymamákat, nagynéniket...stb. Egy szülővel több gyerkőc is jöhet.gyerekeknél nincs alsó korhatár, hiszen lesz segítség. Tapasztalatok szerint akár már a 4-5 éves korosztálynak is ajánlható a foglalkozás, hiszen megismerkednek a puha pamut anyaggal, és kedvükre kombinálhatják a színeket, de volt már varrni tudó ötéves gyerkőc is nem is egy ilyen foglalkozáson. A workshop 2 órás időtartama alatt korlátlan alkotásra lesz lehetőség. Természetesen lehet később jönni, előbb menni, ha a gyerkőc elfárad. A téma nem kötött, többféle ékszer/dísz/dekoráció készíthető. Eszközöket és anyagokat mi biztosítunk. A workshop kifejezetten gyerekeknek (12 éves korig) és szüleiknek szól. Időpont: 2022.05.22, vasárnap, 10h-12h és túljelentkezés esetén 13h-15h.Helyszín: Bartók Pagony könyvesbolt (1114 Bp. Bartók Béla út 5.)Létszám: max 12 főRészvételi díj: 3500Ft/fő. Kérlek, annyi jegyet vásárolj, ahányan összesen jöttök (1 fő szülő és a gyerekek)Korhatár: max 12 éves gyerekeket várunk szüleikkelHa megvásárolod itt a részvételt, kérlek, jelöld be a személyes átvételt és akkor nem számol fel a rendszer postaköltséget. Kapsz egy automatikus visszaigazolást és én felírlak a "listára" jegyet nem kapsz a kezedbe, de ha ajándékba szánod a workshopot, írj: cirrhopp@gmail.com és küldök neked ajándékkártyát.


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data