0
HUF

Workshop részvétel 2022.02.06. Bartók Pagony - Ginkgo és más természetes formák - ékszerkészítés

9,500.00 HUF

Nincs készleten

Ellenőrizd a szállítási időt

Elsődlegesen ginkgolevél formájú ékszerek (fülbevalók és medál) készíthetők a workshopon, de lehetőség van pipacsvirág és más virágok, madártoll alakú ékszer készítésére is, fenntartható anyagok felhasználásával.

A kiscsoportos workshopon csiszolni, festeni, vágni, mintázni fogunk és forrólevegős eszközöket is használunk. Több ékszer is készíthető.Helyszín: Bartók Pagony, 1114 Budapest, Bartók Béla út 5-7, a Szent Gellért tér szomszédságában.
Időpont: 2022.02.06. 13:00-16:00,
Korhatár: A foglalkozás felnőtteknek szól, alsó korhatár: 12 év.
Részvételi díj: 9.500Ft, mely az anyagokat és eszközhasználatot is tartalmazza.
Létszám: 5 fő

A Pagony, így a program is csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
Elsődlegesen ginkgolevél formájú ékszerek (fülbevalók és medál) készíthetők a workshopon, de lehetőség van pipacsvirág és más virágok, madártoll alakú ékszer készítésére is, fenntartható anyagok felhasználásával.A kiscsoportos workshopon csiszolni, festeni, vágni, mintázni fogunk és forrólevegős eszközöket is használunk. Több ékszer is készíthető. Helyszín: Bartók Pagony, 1114 Budapest, Bartók Béla út 5-7, a Szent Gellért tér szomszédságában.Időpont: 2022.02.06. 13:00-16:00,Korhatár: A foglalkozás felnőtteknek szól, alsó korhatár: 12 év. Részvételi díj: 9.500Ft, mely az anyagokat és eszközhasználatot is tartalmazza.Létszám: 5 főA Pagony, így a program is csak védettségi igazolvánnyal látogatható.


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data