0
HUF

Workshop részvétel 2021.11.13.Sopron, Felhőtáncoló műhely - Anya-gyermek textilworkshop

10,000.00 HUF
Ellenőrizd a szállítási időt

Újra gyerekek és szülők közös workshopja és újra Sopronban, a kedvenc Felhőtáncolóban. Természetesen nem csak anyukákat és kislányokat, hanem akár apukákat és kisfiúkat is várunk.Alsó korhatár igazából nincsen, de az olló kezelése miatt nagyjából 4-5 éves kor feletti életkorú gyerekeket várunk, egészen 12 éves korig.A foglalkozáson varrás nélküli ékszereket fogunk készíteni megunt, kimustrált, de szép színes, jó állapotú pamut ruhadarabokból. A workshop rejtett célja, hogy otthon is fel tudjátok használni kreatív célokra másra már nem alkalmas ruhadarabokat.
A workshopon korlátlan alkotásra lesz lehetőség, többféle ékszert fogunk készíteni.
Helyszín: Felhőtáncoló Kreatív Műhely, Sopron, Várkerület 19, 9400
Időpont: 2021.11.13 10:30-13:00Max létszám: a műhely nagy területű, így a higiéniai előírásokat betartva tudunk jó hangulatú foglalkozást tartani max 7 szülő-gyerkőc párosnak, azaz, 14 főnek. (természetesen egy felnőtt több gyerekkel is jöhet, a fejenkénti ár ebben az esetben 5000Ft/fő - kérd emailben: cirrhopp@gmail.com és módosítom neked a jegyárat)


Újra gyerekek és szülők közös workshopja és újra Sopronban, a kedvenc Felhőtáncolóban. Természetesen nem csak anyukákat és kislányokat, hanem akár apukákat és kisfiúkat is várunk. Alsó korhatár igazából nincsen, de az olló kezelése miatt nagyjából 4-5 éves kor feletti életkorú gyerekeket várunk, egészen 12 éves korig. A foglalkozáson varrás nélküli ékszereket fogunk készíteni megunt, kimustrált, de szép színes, jó állapotú pamut ruhadarabokból. A workshop rejtett célja, hogy otthon is fel tudjátok használni kreatív célokra másra már nem alkalmas ruhadarabokat.A workshopon korlátlan alkotásra lesz lehetőség, többféle ékszert fogunk készíteni.Helyszín: Felhőtáncoló Kreatív Műhely, Sopron, Várkerület 19, 9400Időpont: 2021.11.13 10:30-13:00Max létszám: a műhely nagy területű, így a higiéniai előírásokat betartva tudunk jó hangulatú foglalkozást tartani max 7 szülő-gyerkőc párosnak, azaz, 14 főnek. (természetesen egy felnőtt több gyerekkel is jöhet, a fejenkénti ár ebben az esetben 5000Ft/fő - kérd emailben: cirrhopp@gmail.com és módosítom neked a jegyárat)


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data