0
HUF

Workshop részvétel 2020.09.12. Bartók pagony - Tribequa technika

5,000.00 HUF
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Workshopok

Textilékszer workshop, melynek keretében csodás, színes, fonott, bababarát Tribequa ékszereket készíthetsz, melyek nem tartalmaznak fémet.Gyere el és:
- készülj fel, hogy szemléletet formálunk
- tudd meg, hogyan dolgozhatod fel az otthon felhalmozódott, megunt pamut ruháidat új életet adva nekik
- készülj, hogy nyelvkidugva fogsz koncentrálni és elmélyülni, mint gyerekkorodban, de megélheted a csodás hangulatú fonó-élményt is
- hozd magaddal a barátnődet/anyukádat/hugicádat, alkossatok együttA foglalkozás keretében a Tribequa technika lesz porondon, amely tavaly óta átdolgozásra került, így nem csak haladóknak ajánlom, hanem kézügyességi szintnek megfelelően, a szálmennyiség változtatásával könnyen elkészíthető kezdők által is. Vigyázat, varrni is fogunk! :) Ráadásul, kézzel, de ne ijedj meg, ha ezen a téren van mit pótolnod, mindent mutatok és ha elakadsz, segítek.
Idő: 2020.09.12, szombat,
14.30-17.30-ig
Helyszín: Bartók Pagony könyvesboltMin létszám: 6fő, max létszám: a megszokott 15 főtől eltérően, most 10fő, hogy ne üljünk egymáshoz túl közel. Kérlek, maszkot hozz magaddal!Korhatár: 12 év felettRészvételi díj: 5000Ft/fő,ami tartalmazza az anyagköltséget és az eszközhasználatot is.Textilékszer workshop, melynek keretében csodás, színes, fonott, bababarát Tribequa ékszereket készíthetsz, melyek nem tartalmaznak fémet. Gyere el és:- készülj fel, hogy szemléletet formálunk- tudd meg, hogyan dolgozhatod fel az otthon felhalmozódott, megunt pamut ruháidat új életet adva nekik- készülj, hogy nyelvkidugva fogsz koncentrálni és elmélyülni, mint gyerekkorodban, de megélheted a csodás hangulatú fonó-élményt is- hozd magaddal a barátnődet/anyukádat/hugicádat, alkossatok együttA foglalkozás keretében a Tribequa technika lesz porondon, amely tavaly óta átdolgozásra került, így nem csak haladóknak ajánlom, hanem kézügyességi szintnek megfelelően, a szálmennyiség változtatásával könnyen elkészíthető kezdők által is. Vigyázat, varrni is fogunk! :) Ráadásul, kézzel, de ne ijedj meg, ha ezen a téren van mit pótolnod, mindent mutatok és ha elakadsz, segítek.Idő: 2020.09.12, szombat, 14.30-17.30-ig Helyszín: Bartók Pagony könyvesboltMin létszám: 6fő, max létszám: a megszokott 15 főtől eltérően, most 10fő, hogy ne üljünk egymáshoz túl közel. Kérlek, maszkot hozz magaddal!Korhatár: 12 év felettRészvételi díj: 5000Ft/fő, ami tartalmazza az anyagköltséget és az eszközhasználatot is.


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data