0
HUF

Workshop részvétel 2019.11.24. Bartók pagony - anya-gyermek workshop

7,000.00 HUF
Kategóriák: Workshopok

Mit szóltok egy laza, vasárnapi kézműveskedéshez?! Ráadásul hasznos, környezettudatos vonalon! Anyukák és gyerkőcök, együtt.

A cél: workshop után a szekrény kipakolása, kinőtt pólók felhasználása céljából. Fiús anyukákat is szívesen látunk és természetesen lányos apukákat is, valamint nagymamákat, nagynéniket...stb. Egy szülővel több gyerkőc is jöhet. Általában 9 évben húzom meg az alsó korhatárt gyerekeknél, most azonban nincs alsó korhatár, hiszen lesz segítség. Tapasztalatok szerint akár már az 5 éves korosztálynak is ajánlható a foglalkozás, hiszen megismerkednek a puha pamut anyaggal, és kedvükre kombinálhatják a színeket, de volt már varrni tudó ötéves gyerkőc is nem is egy foglalkozásomon.

A workshop 3 órás időtartama alatt korlátlan alkotásra lesz lehetőség. Természetesen lehet később jönni, előbb menni, ha a gyerkőc elfárad. A téma nem kötött, többféle ékszer készíthető: nyaklánc, karkötő, medál...stb. Eszközöket és anyagokat én biztosítok. Kézzel fogunk vágni és varrni, de lehetőség van varrás nélküli ékszerek készítésére is.

A workshop 10.00-13.00-ig tart majd.

A foglalkozás díja: 7000Ft/anya-gyermeke páros. Maximum létszám, 12 fő, tehát 6 páros. A workshop kifejezetten gyerekeknek és szüleiknek szól. Felnőtt anya-gyermeke párosokat felnőtt workshopjaimra várok szeretettel.
Mit szóltok egy laza, vasárnapi kézműveskedéshez?! Ráadásul hasznos, környezettudatos vonalon! Anyukák és gyerkőcök, együtt.A cél: workshop után a szekrény kipakolása, kinőtt pólók felhasználása céljából. Fiús anyukákat is szívesen látunk és természetesen lányos apukákat is, valamint nagymamákat, nagynéniket...stb. Egy szülővel több gyerkőc is jöhet. Általában 9 évben húzom meg az alsó korhatárt gyerekeknél, most azonban nincs alsó korhatár, hiszen lesz segítség. Tapasztalatok szerint akár már az 5 éves korosztálynak is ajánlható a foglalkozás, hiszen megismerkednek a puha pamut anyaggal, és kedvükre kombinálhatják a színeket, de volt már varrni tudó ötéves gyerkőc is nem is egy foglalkozásomon. A workshop 3 órás időtartama alatt korlátlan alkotásra lesz lehetőség. Természetesen lehet később jönni, előbb menni, ha a gyerkőc elfárad. A téma nem kötött, többféle ékszer készíthető: nyaklánc, karkötő, medál...stb. Eszközöket és anyagokat én biztosítok. Kézzel fogunk vágni és varrni, de lehetőség van varrás nélküli ékszerek készítésére is.A workshop 10.00-13.00-ig tart majd. A foglalkozás díja: 7000Ft/anya-gyermeke páros. Maximum létszám, 12 fő, tehát 6 páros. A workshop kifejezetten gyerekeknek és szüleiknek szól. Felnőtt anya-gyermeke párosokat felnőtt workshopjaimra várok szeretettel.


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data