0
HUF

Workshop részvétel 05.12. Creator műhely - vegyes technikák

4,700.00 HUF

Gyere el és:
- készülj fel, hogy szemléletet formálunk
- tudd meg, hogyan dolgozhatod fel az otthon felhalmozódott, megunt pamut ruháidat új életet adva nekik
- készülj, hogy nyelvkidugva fogsz koncentrálni és elmélyülni, mint gyerekkorodban, de megélheted a csodás hangulatú fonó-élményt is
- hozd magaddal a barátnődet/anyukádat/hugicádat, alkossatok együttA foglalkozás keretében sokféle technika lesz porondon, úgy mint Kelta csomó, Fishbone, Twist, Chenille, Diagonal, Basic, csepp alakú fülbevaló...stb. Annak ajánlom, aki még nem dolgozott pólófonallal vagy kifejezetten a fenti technikákkal készült ékszert szeretne készíteni. Vigyázat, varrni is fogunk! :) Ráadásul, kézzel!
Idő: 2019.05.12, vasárnap,
10.00-13.00-ig
Helyszín: Creator Nyitott MűhelyMin létszám: 6fő, max létszám: 12főKorhatár: 12 év felettRészvételi díj: 4700Ft/fő,ami tartalmazza az anyagköltséget és az eszközhasználatot is.
Gyere el és:- készülj fel, hogy szemléletet formálunk- tudd meg, hogyan dolgozhatod fel az otthon felhalmozódott, megunt pamut ruháidat új életet adva nekik- készülj, hogy nyelvkidugva fogsz koncentrálni és elmélyülni, mint gyerekkorodban, de megélheted a csodás hangulatú fonó-élményt is- hozd magaddal a barátnődet/anyukádat/hugicádat, alkossatok együttA foglalkozás keretében sokféle technika lesz porondon, úgy mint Kelta csomó, Fishbone, Twist, Chenille, Diagonal, Basic, csepp alakú fülbevaló...stb. Annak ajánlom, aki még nem dolgozott pólófonallal vagy kifejezetten a fenti technikákkal készült ékszert szeretne készíteni. Vigyázat, varrni is fogunk! :) Ráadásul, kézzel!Idő: 2019.05.12, vasárnap, 10.00-13.00-ig Helyszín: Creator Nyitott MűhelyMin létszám: 6fő, max létszám: 12fő Korhatár: 12 év felettRészvételi díj: 4700Ft/fő, ami tartalmazza az anyagköltséget és az eszközhasználatot is.


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data