0
HUF

Szivárvány kelta csomós nyaklánc + Tribequa karkötő feketével / Rainbow jewelry set with Celtic necklace and Tribequa bracelet - with black

4,000.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

Maga a szivárvány, de ott feszít benne a fekete, mely igazás alkalmivá teszi ezt a szettet! :) Klasszikus kelta csomós nyaklánc és Tribequa karkötő kizárólag textilből készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat.

A nyaklánc hossza kb 65 cm, de tudom rövidebbre-hosszabbra készíteni igény szerint.
A karkötő kb 17 cm-es csuklóra készült, de rendeléskor add meg kérlek a csukló körméretedet.

Kérhető más színkombinációban is.
Kézzel mosható langyos vízben.

Megrendeléstől számítva 3-5 nap alatt tudom neked elkészíteni.


Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

********

Rainbow therapy with a little black - for the night.

Necklace Length: approx. 65 cm. Width: 4 cm.

Bracelet length: approx. 17 cm.

All t-shirts are laundered before starting anew.
Item can be handwashed and laid flat to dry.

Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.com

PayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 7EUR (2225HUF).

Shipping to other country is - with tracking number - is 8EUR (2415HUF).
Maga a szivárvány, de ott feszít benne a fekete, mely igazás alkalmivá teszi ezt a szettet! :) Klasszikus kelta csomós nyaklánc és Tribequa karkötő kizárólag textilből készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat.A nyaklánc hossza kb 65 cm, de tudom rövidebbre-hosszabbra készíteni igény szerint. A karkötő kb 17 cm-es csuklóra készült, de rendeléskor add meg kérlek a csukló körméretedet.Kérhető más színkombinációban is.Kézzel mosható langyos vízben.Megrendeléstől számítva 3-5 nap alatt tudom neked elkészíteni. Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.********Rainbow therapy with a little black - for the night.Necklace Length: approx. 65 cm. Width: 4 cm.Bracelet length: approx. 17 cm.All t-shirts are laundered before starting anew. Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 7EUR (2225HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 8EUR (2415HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem