0
HUF

Sárga/zöld textil sokszálas nyaklánc BASIC - Tribequa karkötővel / Yellow/green jersey necklace BASIC & Tribequa bracelet

4,000.00 HUF


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
(Csak rendelésre)

Maga a szivárvány.:)

Klasszikus sokszálas nyaklánc kizárólag textilből készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat.

A nyaklánc hossza kb 65 cm, de tudom rövidebbre-hosszabbra készíteni igény szerint. A Tribequa karkötő kb 17 cm-es csuklóra készül.

Kérhető más színkombinációban is.
Kézzel mosható langyos vízben.

Megrendeléstől számítva 3-5 nap alatt tudom neked elkészíteni.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül


******

Little rainbow in cold muddy weather. Length: approx. 65 cm. Width: 4 cm. Bracelet: 17cm.

All t-shirts are laundered before starting anew.
Item can be handwashed and laid flat to dry.

PayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF)..
Maga a szivárvány.:) Klasszikus sokszálas nyaklánc kizárólag textilből készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat. A nyaklánc hossza kb 65 cm, de tudom rövidebbre-hosszabbra készíteni igény szerint. A Tribequa karkötő kb 17 cm-es csuklóra készül. Kérhető más színkombinációban is. Kézzel mosható langyos vízben. Megrendeléstől számítva 3-5 nap alatt tudom neked elkészíteni.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül******Little rainbow in cold muddy weather. Length: approx. 65 cm. Width: 4 cm. Bracelet: 17cm.All t-shirts are laundered before starting anew. Item can be handwashed and laid flat to dry.PayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF)..


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem