0
HUF

Plabodot FUSION fülbevaló, kerek, kék/narancs - Plabodot FUSION earrings - circle, blue/orange

3,500.00 HUF

Nincs készleten

A nikkelmentes, bedugós szerelékkel felruházott, önkezűleg olvasztott, reciklált, felemás HDPE (palack-kupakok, flakonok alapanyaga) anyagú fülbevaló mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület.

Átmérő: kb5cm + nikkelmentes akasztóval együtt. Vastagsága kb 1-1,5mm.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

**********

Handmelted, odd earrings with nickelfree fittings representing fusion of clean PET bottle caps and detergent-flacons . Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape.

Diameter: approx. 5cm, + hooks. Thickness: 1-1,5mmCustom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).
A nikkelmentes, bedugós szerelékkel felruházott, önkezűleg olvasztott, reciklált, felemás HDPE (palack-kupakok, flakonok alapanyaga) anyagú fülbevaló mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. Átmérő: kb5cm + nikkelmentes akasztóval együtt. Vastagsága kb 1-1,5mm. Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Handmelted, odd earrings with nickelfree fittings representing fusion of clean PET bottle caps and detergent-flacons . Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. Diameter: approx. 5cm, + hooks. Thickness: 1-1,5mm Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem