0
HUF

Plabodot Plabodot FLOW "kék/barnapontozott" S fülbevaló, nemesacél - Plabodot FLOW stainless steel stud earrings - size S

3,500.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

A nemesacél, bedugós szerelékkel felruházott, festett, geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. A nemesacél szerelék nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Mérete: 2,5cm*3,5cm, szerelékkel együtt hossza 5 cm. Vastagsága 3mm.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

**********

Handpainted earrings with stainless steel fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. Hypoallergenic stainless steel earring fittings are not fading, don’t change their colour.

Measurement: 2,5cm*3,5cm, with hooks: 5 cm. Thickness: 3mm.

Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A nemesacél, bedugós szerelékkel felruházott, festett, geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. A nemesacél szerelék nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.Mérete: 2,5cm*3,5cm, szerelékkel együtt hossza 5 cm. Vastagsága 3mm. Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Handpainted earrings with stainless steel fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. Hypoallergenic stainless steel earring fittings are not fading, don’t change their colour.Measurement: 2,5cm*3,5cm, with hooks: 5 cm. Thickness: 3mm. Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data