0
HUF

Plabodot Plabodot FLOW 103 - L-es - Plabodot FLOW earrings

2,500.00 HUF
Ellenőrizd a szállítási időt

A kézzel készített nikkelmentes szerelékkel felruházott, festett, geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más, a képen a két oldala látható. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület.

Mérete: 5,5cm*4,5cm, szerelékkel együtt hossza 7,5 cm. Vastagsága 3mm. Nem vízálló. Szilikon kupakkal szállítjuk.


**********

Handpainted earrings with nickelfree fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape.

Measurement: 5,5cm*4,5cm, with hooks: 7,5cm. Thickness: 3mm. Not Water resistant.
Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
A kézzel készített nikkelmentes szerelékkel felruházott, festett, geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más, a képen a két oldala látható. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. Mérete: 5,5cm*4,5cm, szerelékkel együtt hossza 7,5 cm. Vastagsága 3mm. Nem vízálló. Szilikon kupakkal szállítjuk.**********Handpainted earrings with nickelfree fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. Measurement: 5,5cm*4,5cm, with hooks: 7,5cm. Thickness: 3mm. Not Water resistant.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data