0
HUF

Plabodot Ginkgo pillepalack-fülbevaló (10cm) / Plabodot Ginkgo upcycled plastic earrings - 10cm long

2,300.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
(Csak rendelésre)

Kb 3cm*4cm-es, pillesúlyú, PETpalack fülbevaló gingko mintázattal, festve, kézzel készítve. Hossz: 10cm, de kérheted rövidebbre. A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy.

Kérhető más színben is.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

**********

This item is sold, but I can make earring with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar.

Ginkgo shape, lightweight, scratched, dotted earrings painted and made by hand from plastic bottle. 3m*4cm. Total length: 10cm, but it can be shorter. Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF)
Kb 3cm*4cm-es, pillesúlyú, PETpalack fülbevaló gingko mintázattal, festve, kézzel készítve. Hossz: 10cm, de kérheted rövidebbre. A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy.Kérhető más színben is.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********This item is sold, but I can make earring with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar.Ginkgo shape, lightweight, scratched, dotted earrings painted and made by hand from plastic bottle. 3m*4cm. Total length: 10cm, but it can be shorter. Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF)


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem