0
HUF

BOUQUET nyaklánc,fehér/acélkék - BOUQUET flower necklace, white/steel blue

3,900.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

Elegáns, mutatós, alkalmi nyaklánc pólófonal és organza felhasználásával. Nem bebújós, hanem a virágcsokor beakasztahtó a hurokba, mint egy sál.

Kézzel óvatosan mosható langyos vízben. Fektetve szárítandó.

Egyedi darab, maximum hasonló készülhet.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek térénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

********

Soft, baby friendly, antiallergic bouquet necklace made of jersey and organza fabric.Not pull-over type but like a scarf

Every piece is unique, can't make the same just similar.

Item can be handwashed and laid flat to dry.

Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.com

PayPal is accepted.

Shipping to European country - with tracking number - is 7EUR (2225HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 8EUR (2415HUF).


Elegáns, mutatós, alkalmi nyaklánc pólófonal és organza felhasználásával. Nem bebújós, hanem a virágcsokor beakasztahtó a hurokba, mint egy sál. Kézzel óvatosan mosható langyos vízben. Fektetve szárítandó.Egyedi darab, maximum hasonló készülhet.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek térénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.********Soft, baby friendly, antiallergic bouquet necklace made of jersey and organza fabric.Not pull-over type but like a scarfEvery piece is unique, can't make the same just similar.Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 7EUR (2225HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 8EUR (2415HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data