0
HUF

Kelta csomós nyaklánc - pasztellsárga/akáclila/lila - Necklace with celtic knot

2,900.00 HUF

Nincs készleten

Mutatós, fix megkötővel. A csomó kb 5*4cm, a nyaklánc hossza körbe kb 65cm.

Kézzel óvatosan mosható langyos vízben. Fektetve szárítandó.

Egyedi darab, maximum hasonló készülhet.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek térénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

********

Soft, baby friendly, antiallergic fabric necklace made of upcycled jersey. Fix length. Measurement of the celtic knot is 5*4cm. Length: approc 65cm.

Every piece is unique, can't make the same just similar.

Item can be handwashed and laid flat to dry.

Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.com

PayPal is accepted.

Shipping to European country - with tracking number - is 7EUR (2225HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 8EUR (2415HUF).
Mutatós, fix megkötővel. A csomó kb 5*4cm, a nyaklánc hossza körbe kb 65cm.Kézzel óvatosan mosható langyos vízben. Fektetve szárítandó.Egyedi darab, maximum hasonló készülhet.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (540Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek térénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.********Soft, baby friendly, antiallergic fabric necklace made of upcycled jersey. Fix length. Measurement of the celtic knot is 5*4cm. Length: approc 65cm.Every piece is unique, can't make the same just similar.Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 7EUR (2225HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 8EUR (2415HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem