0
HUF

Művészi nyomat /Art print A4-es méretben - okker/bordó/lila/olajzöld FLOW

2,500.00 HUF

Kis példányszámú, A4-es méretű(!) reprodukció (20db készült belőle). Aláírt, számozott digitális nyomat az eredeti festményről fehér, 250 g/m2 matt műnyomó papíron.

Méret: 130*180mm-es print körben fehér sávval, keretezési méret 210 mm x 297 mm (A4). Keretezhető a fehér sávval vagy azt levágva, anélkül is.

A képkeret és a kellékek nem tartoznak a printhez, csak bemutató célt szolgálnak.

Két vastag karton között, fóliában, ajánlottan postázom. Több termék vásárlása esetén csak postán maradóként tudom küldeni. Foxpost, futár is szóba jöhet.

Figyelem! A színek kissé eltérőek lehetnek a készterméken a monitorhoz képest!

Kérhető 30*40cm-es változatban is.

A vízjel a megvásárolt képen nem lesz rajta. Minden jog fenntartva.

Előreutalás után tudom postázni ajánlottan (700Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is vagy Kőbánya-Kispest is találkozóhelyül.
Kis példányszámú, A4-es méretű(!) reprodukció (20db készült belőle). Aláírt, számozott digitális nyomat az eredeti festményről fehér, 250 g/m2 matt műnyomó papíron. Méret: 130*180mm-es print körben fehér sávval, keretezési méret 210 mm x 297 mm (A4). Keretezhető a fehér sávval vagy azt levágva, anélkül is. A képkeret és a kellékek nem tartoznak a printhez, csak bemutató célt szolgálnak. Két vastag karton között, fóliában, ajánlottan postázom. Több termék vásárlása esetén csak postán maradóként tudom küldeni. Foxpost, futár is szóba jöhet. Figyelem! A színek kissé eltérőek lehetnek a készterméken a monitorhoz képest! Kérhető 30*40cm-es változatban is. A vízjel a megvásárolt képen nem lesz rajta. Minden jog fenntartva.Előreutalás után tudom postázni ajánlottan (700Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is vagy Kőbánya-Kispest is találkozóhelyül.


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data