0
HUF

Művészi nyomat /Art print 30*40cm-es méretben - okker/bordó/lila/olajzöld FLOW

3,000.00 HUF

Kis példányszámú, 30*40cm-es méretű (!) reprodukció (20db készült belőle). Aláírt, számozott digitális nyomat az eredeti festményről fehér, 250 g/m2 matt műnyomó papíron.

Méret: 210*297mm-es print körben fehér sávval, keretezési méret 300 mm x 400 mm. A fehér sávot természetesen le is lehet vágni, vagy megtartani és azzal keretezni.

A képkeret és a kellékek nem tartoznak a printhez, csak bemutató célt szolgálnak.

Két vastag karton között, fóliában, ajánlottan postázom. Mérete miatt csak postán maradóként tudom küldeni. Foxpost, futár is szóba jöhet.

Figyelem! A színek kissé eltérőek lehetnek a készterméken a monitorhoz képest!

A vásárolt képet vízjel nélkül küldöm. Minden jog fenntartva.

Elérhető A4-es méretben is.

Előreutalás után tudom postázni ajánlottan (700Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is vagy Kőbánya-Kispest is találkozóhelyül.
Kis példányszámú, 30*40cm-es méretű (!) reprodukció (20db készült belőle). Aláírt, számozott digitális nyomat az eredeti festményről fehér, 250 g/m2 matt műnyomó papíron. Méret: 210*297mm-es print körben fehér sávval, keretezési méret 300 mm x 400 mm. A fehér sávot természetesen le is lehet vágni, vagy megtartani és azzal keretezni. A képkeret és a kellékek nem tartoznak a printhez, csak bemutató célt szolgálnak. Két vastag karton között, fóliában, ajánlottan postázom. Mérete miatt csak postán maradóként tudom küldeni. Foxpost, futár is szóba jöhet. Figyelem! A színek kissé eltérőek lehetnek a készterméken a monitorhoz képest! A vásárolt képet vízjel nélkül küldöm. Minden jog fenntartva.Elérhető A4-es méretben is.Előreutalás után tudom postázni ajánlottan (700Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is vagy Kőbánya-Kispest is találkozóhelyül.


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data