0
HUF

Lila/bordó/okker LOOG nyaklánc kelta csomós karkötővel / LOOG necklace and bracelet with celtic knot in purple/winered/mustard colors

2,900.00 HUF


Siess! Már csak 2 termék van készleten.

Azoknak, akik nem szeretik a formájuknál fogva hangsúlyos darabokat, de a színek elvarázsolják őket. LOOG - medálos textilnyaklánc szivárvány színben, melyet vonzanak a lengébb ruhadarabok, nyári felsők. Nem irritálja a bőröd, ha az verejtékezik.

Asszociáció: nyíló virág, a környezete színeit összegyűjtő vízcsepp.

A hozzáillő karkötő klasszikus, kelta csomós (persze Tribequa karkötővel is kérheted).

Kizárólag textilből lett készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat.

A nyaklánc hossza állítható. A medál kb 6cm hosszú.

Kérhető más színkombinációban is.

Kézzel mosható langyos vízben.

Megrendeléstől számítva 2 nap alatt tudom neked elkészíteni.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (505Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.
.

**********

The jewelry are antiallergic and babyproof made of pure cotton fabric.

Necklace: length of the pendant: approx. 6 cm. Adjustable length.

Bracelet length: approx. 17 cm, but give me the size of your wrist, and I make it to fit to your wrist.

All t-shirts are laundered before starting anew.

Item can be handwashed and laid flat to dry.

Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).
Azoknak, akik nem szeretik a formájuknál fogva hangsúlyos darabokat, de a színek elvarázsolják őket. LOOG - medálos textilnyaklánc szivárvány színben, melyet vonzanak a lengébb ruhadarabok, nyári felsők. Nem irritálja a bőröd, ha az verejtékezik.Asszociáció: nyíló virág, a környezete színeit összegyűjtő vízcsepp.A hozzáillő karkötő klasszikus, kelta csomós (persze Tribequa karkötővel is kérheted).Kizárólag textilből lett készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat.A nyaklánc hossza állítható. A medál kb 6cm hosszú.Kérhető más színkombinációban is.Kézzel mosható langyos vízben.Megrendeléstől számítva 2 nap alatt tudom neked elkészíteni.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (505Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül..**********The jewelry are antiallergic and babyproof made of pure cotton fabric. Necklace: length of the pendant: approx. 6 cm. Adjustable length. Bracelet length: approx. 17 cm, but give me the size of your wrist, and I make it to fit to your wrist. All t-shirts are laundered before starting anew.Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem