0
HUF

Kék/bézs textil sokszálas ékszerszett BASIC / Blue/beige jersey jewelry set BASIC

4,000.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
(Csak rendelésre)

Klasszikus sokszálas nyaklánc és karkötő kizárólag textilből, újrahasznosított pamutból készítve fix, kb 65-68cm-es hosszal. Nem tartalmaz allergén anyagokat. Egyetlen szett. A karkötő kb 16-17 cm-es csuklóra készült.

Kérhető más színkombinációban is.
Kézzel mosható langyos vízben.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (525Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül


******

Multistrand necklace made from old, unwanted t-shirt. Length: fix, approx. 65-68 cm.

All t-shirts are laundered before starting anew.
Item can be handwashed and laid flat to dry.

PayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 6EUR (1765HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 7EUR (1890HUF)..


Klasszikus sokszálas nyaklánc és karkötő kizárólag textilből, újrahasznosított pamutból készítve fix, kb 65-68cm-es hosszal. Nem tartalmaz allergén anyagokat. Egyetlen szett. A karkötő kb 16-17 cm-es csuklóra készült. Kérhető más színkombinációban is. Kézzel mosható langyos vízben. Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (525Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül******Multistrand necklace made from old, unwanted t-shirt. Length: fix, approx. 65-68 cm.All t-shirts are laundered before starting anew. Item can be handwashed and laid flat to dry.PayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 6EUR (1765HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 7EUR (1890HUF)..


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem