0
HUF

HYBRIO ékszerszett - multikolor - HYBRIO jewelry set - multicolor

6,000.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

ban kétszer körbetekerhető élénk színű pamut sál-nyaklánc és karkötő.

A nyaklánc hossza kb 120cm.. A karkötő és kb 17-18cm-es csuklóra készült.Kézzel óvatosan mosható langyos vízben. Fektetve szárítandó.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.********Soft, baby friendly, antiallergic, multicolor necklace and bracelet made of jersey fabric. Length: approx 120cm. Wrist size: 17-18cm.Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


ban kétszer körbetekerhető élénk színű pamut sál-nyaklánc és karkötő.A nyaklánc hossza kb 120cm.. A karkötő és kb 17-18cm-es csuklóra készült.Kézzel óvatosan mosható langyos vízben. Fektetve szárítandó.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.********Soft, baby friendly, antiallergic, multicolor necklace and bracelet made of jersey fabric. Length: approx 120cm. Wrist size: 17-18cm.Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem