0
HUF
0

AIR fúziós fülbevaló

8,500.00 HUF
A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül!


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fülbevalók/Earrings

Természet ihlette formák, áttetsző hangulatok, légies könnyedség. Ez az A I R. Az ékszerek alapanyagai thermoplastic tartalmú textilek, mely tulajdonságot kihasználva új textúrát adok a textileknek. Így születnek meg a meglepően könnyed, légpárnás, gömbölyű, buborékos, szirom formájú AIR ékszerek.

A buborékok puha mohát és még több buborékot rejtenek. A levelek pontozott Plabodot műanyag alapanyagból készültek.

Hossza: kb 5cm.

Alapanyagok: organza, chiffon és más műszálas textilek, selyemzsinór, nemesacél szerelék

Gondozás: finom ékszer. Formatartó, de hogy megőrizzük szépségét, óvatosan nedves ruhával tisztítsuk.

Csomagolás: papírdoboz

 

Nature-inspired shapes, translucent moods, airy lightness. That's A I R. The jewellery is made of thermoplastic textiles, a property I exploit to give the textiles a new texture. This is how the surprisingly light, airy, spherical, bubbly, petal-shaped AIR jewellery is created.

The bubbles hide soft moss and more bubbles. The leaves are made of dotted Plabodot plastic material.

Length: Approx. 5cm.

Materials: organza, chiffon and other man-made textiles, silk sord, stainless steel fittings

Care: fine jewellery. True to form, but to preserve its beauty, clean gently with a damp cloth.

Packaging: paper box

Természet ihlette formák, áttetsző hangulatok, légies könnyedség. Ez az A I R. Az ékszerek alapanyagai thermoplastic tartalmú textilek, mely tulajdonságot kihasználva új textúrát adok a textileknek. Így születnek meg a meglepően könnyed, légpárnás, gömbölyű, buborékos, szirom formájú AIR ékszerek. A buborékok puha mohát és még több buborékot rejtenek. A levelek pontozott Plabodot műanyag alapanyagból készültek. Hossza: kb 5cm. Alapanyagok: organza, chiffon és más műszálas textilek, selyemzsinór, nemesacél szerelék Gondozás: finom ékszer. Formatartó, de hogy megőrizzük szépségét, óvatosan nedves ruhával tisztítsuk. Csomagolás: papírdoboz   Nature-inspired shapes, translucent moods, airy lightness. That's A I R. The jewellery is made of thermoplastic textiles, a property I exploit to give the textiles a new texture. This is how the surprisingly light, airy, spherical, bubbly, petal-shaped AIR jewellery is created. The bubbles hide soft moss and more bubbles. The leaves are made of dotted Plabodot plastic material. Length: Approx. 5cm.Materials: organza, chiffon and other man-made textiles, silk sord, stainless steel fittingsCare: fine jewellery. True to form, but to preserve its beauty, clean gently with a damp cloth.Packaging: paper box


A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás