0
HUF

Plabodot FUSION fülbevaló, 3 részes - Plabodot FUSION earrings - 3 parts

3,500.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

A nikkelmentes, bedugós szerelékkel felruházott, önkezűleg olvasztott, reciklált, felemás HDPE (palack-kupakok, flakonok alapanyaga) anyagú fülbevaló mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület.

Mérete: 8cm*2cm. Vastagsága kb 1mm.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

**********

Handmelted, odd earrings with nickelfree fittings representing fusion of clean PET bottle caps and detergent-flacons . Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape.

Measurement: 8cm*2cm. Thickness: 1mmCustom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A nikkelmentes, bedugós szerelékkel felruházott, önkezűleg olvasztott, reciklált, felemás HDPE (palack-kupakok, flakonok alapanyaga) anyagú fülbevaló mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. Mérete: 8cm*2cm. Vastagsága kb 1mm. Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Handmelted, odd earrings with nickelfree fittings representing fusion of clean PET bottle caps and detergent-flacons . Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. Measurement: 8cm*2cm. Thickness: 1mm Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem