0
HUF

Plabodot Plabodot FLOW "redpink" fülbevaló, 925 ezüst - Plabodot FLOW "redpink" earrings, 925 silver

3,900.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

A kézzel készített sterling ezüst (925) szerelékkel felruházott, festett, geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. Az 925-ös ezüst alkatrészeket is kézzel készítettük, ezzel emelve a fülbevalók szépségét.

Mérete: 5,5cm*4,5cm, szerelékkel együtt hossza 7,5 cm. Vastagsága 3mm. Vízálló. Szilikon kupakkal szállítjuk.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

**********

Handpainted earrings with sterling silver fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. 925 silver fittings are made by hand too.

Measurement: 5,5cm*4,5cm, with hooks: 7,5cm. Thickness: 3mm. Water resistant.
Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kézzel készített sterling ezüst (925) szerelékkel felruházott, festett, geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. Az 925-ös ezüst alkatrészeket is kézzel készítettük, ezzel emelve a fülbevalók szépségét. Mérete: 5,5cm*4,5cm, szerelékkel együtt hossza 7,5 cm. Vastagsága 3mm. Vízálló. Szilikon kupakkal szállítjuk.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Handpainted earrings with sterling silver fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. 925 silver fittings are made by hand too. Measurement: 5,5cm*4,5cm, with hooks: 7,5cm. Thickness: 3mm. Water resistant.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás