0
HUF

Plabodot Plabodot FLOW "black&silver - medium" fülbevaló, 925 ezüst - Plabodot FLOW "black&silver - medium" earrings, 925 silver

4,400.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

A kézzel készített sterling ezüst (925) szerelékkel felruházott, festett, ezüstözött geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. Az 925-ös ezüst alkatrészeket is kézzel készítettük, ezzel emelve a fülbevalók szépségét.

Mérete: 5cm*3,5cm, szerelékkel együtt hossza 5cm. Vastagsága 3mm. Vízálló. Szilikon kupakkal szállítjuk.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

**********

Handpaited, silver plated earrings with sterling silver fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. 925 silver fittings are made by hand too.

Measurement: 5cm*3,5cm, with hooks: 5cm. Thickness: 3mm.Water resistant.
Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kézzel készített sterling ezüst (925) szerelékkel felruházott, festett, ezüstözött geometrikus alakú fülbevaló a Flow élmény jegyében készült. Mindkét oldala más. Minden darab egyedi és megismételhetetlen a véletlenszerű mintázatnak köszönhetően. Súlya könnyű, nem húzza a fület. Az 925-ös ezüst alkatrészeket is kézzel készítettük, ezzel emelve a fülbevalók szépségét. Mérete: 5cm*3,5cm, szerelékkel együtt hossza 5cm. Vastagsága 3mm. Vízálló. Szilikon kupakkal szállítjuk.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Handpaited, silver plated earrings with sterling silver fittings representing the Flow experience. Every pieces is unique and unrepetable. Lightweight, geometric shape. 925 silver fittings are made by hand too. Measurement: 5cm*3,5cm, with hooks: 5cm. Thickness: 3mm.Water resistant.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem