0
HUF

Plabodot LEAF pillepalack-fülbevaló, vízzöld/türkiz / Plabodot LEAF upcycled plastic earrings - turquoise/seagreen

2,300.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
(Csak rendelésre)

Kb 5*10cm-es órásfülbevaló PET palackból készítve nikkelmentes szerelékkel. A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy. Kb 2 nap alatt készül el.


Kérhető más színben is.


Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

**********

Leafshape, lightweight, dotted earring painted and made by hand from plastic bottle. Size: approx. 5*10cm cm (with nickelfree hooks). This item is sold, but I can make earrings with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar.

.

Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


Kb 5*10cm-es órásfülbevaló PET palackból készítve nikkelmentes szerelékkel. A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy. Kb 2 nap alatt készül el. Kérhető más színben is.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Leafshape, lightweight, dotted earring painted and made by hand from plastic bottle. Size: approx. 5*10cm cm (with nickelfree hooks). This item is sold, but I can make earrings with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar. . Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás