0
HUF

Plabodot Dandelion pillepalack-fülbevaló, seagreen/purplke / Plabodot Dandelion upcycled plastic earrings - seagreen/purple

1,900.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
(Csak rendelésre)

Kb 3 cm átmérőjű (összesen 10cm hosszú a fülbevaló, de rövidebbre is kérheted), kör alakú, pillesúlyú, PETpalack fülbevaló pitypang mintázattal, festve, kézzel készítve.A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy. Kb 2 nap alatt készül el.Kérhető más színben is.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Round shape, lightweight, dandelion-dotted earring painted and made by hand from plastic bottle. Diameter: approx. 3 cm (plus chain and nickelfree hooks, total length approx. 10cm, but it can be shorter, if you want). This item is sold, but I can make earring with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


Kb 3 cm átmérőjű (összesen 10cm hosszú a fülbevaló, de rövidebbre is kérheted), kör alakú, pillesúlyú, PETpalack fülbevaló pitypang mintázattal, festve, kézzel készítve.A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy. Kb 2 nap alatt készül el. Kérhető más színben is.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Round shape, lightweight, dandelion-dotted earring painted and made by hand from plastic bottle. Diameter: approx. 3 cm (plus chain and nickelfree hooks, total length approx. 10cm, but it can be shorter, if you want). This item is sold, but I can make earring with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás