0
HUF

Plabodot Dandelion pillepalack-fülbevaló, feketeribizli/napsárga / Plabodot Dandelion upcycled plastic earrings - blackcurrant/sunbeam

1,900.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
(Csak rendelésre)

Kb 2 cm átmérőjű körökből készített (összesen 10cm hosszú a fülbevaló), pillesúlyú, PETpalack fülbevaló pitypang mintázattal, festve, kézzel készítve. Szerelék: ezüst színű, nikkelmentes. A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy.Kérhető más színben is.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Round shape, lightweight, dandelion-dotted earring painted and made by hand from plastic bottle. Diameter of the circles: approx. 2 cm (plus chain and nickelfree hooks, total length approx. 10cm. This item is sold, but I can make earring with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


Kb 2 cm átmérőjű körökből készített (összesen 10cm hosszú a fülbevaló), pillesúlyú, PETpalack fülbevaló pitypang mintázattal, festve, kézzel készítve. Szerelék: ezüst színű, nikkelmentes. A képen láthtató darab már elkelt. A vásárolt ékszer hangulatában és színeiben emlékeztetni fog erre, de teljesen ugyanolyan nem születhet, ahogyan a karcok és mélyedések sem kerülhetnek az alapanyagra és a tinta sem cseppenhet ugyanúgy.Kérhető más színben is.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (450Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.**********Round shape, lightweight, dandelion-dotted earring painted and made by hand from plastic bottle. Diameter of the circles: approx. 2 cm (plus chain and nickelfree hooks, total length approx. 10cm. This item is sold, but I can make earring with same size, color-combination, and mood. It can't be the same, but similar.Custom orders are welcome. cirrhopp@gmail.comPayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 5EUR (1675HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 6EUR (1795HUF).


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás