0
HUF

Hybrio pink/türkiz/lazac ékszerszett /Hybrio pink-turquoise-salmon jewelry set

10,000.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

HYBRIO Sál-nyaklánc, Tribequa karkötő és Pompom fülbevaló egy szettben, kizárólag textilből készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat.

A nyaklánc hossza kb 75 cm. A karkötő kb 17-18 cm-es csuklóra készült, de módosítható, ha megírod mekkora a csukló-körméreted. Fülbevaló hossza kb 5 cm.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (750Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.

********

Soft scarf, bracelet and earrings in pink-blue-turquoise-salmon colors :) Length of the scarf approx. 70-75 cm, length of the bracelet approx. 17 cm and the earrings are 5 cm long.All t-shirts are laundered before starting anew.
Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome.PayPal is available.Shipping to europian country - with tracking number - is 10EUR (3115HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 11EUR (3420HUF).


HYBRIO Sál-nyaklánc, Tribequa karkötő és Pompom fülbevaló egy szettben, kizárólag textilből készítve. Nem tartalmaz allergén anyagokat. A nyaklánc hossza kb 75 cm. A karkötő kb 17-18 cm-es csuklóra készült, de módosítható, ha megírod mekkora a csukló-körméreted. Fülbevaló hossza kb 5 cm.Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (750Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Fővám térnél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül.********Soft scarf, bracelet and earrings in pink-blue-turquoise-salmon colors :) Length of the scarf approx. 70-75 cm, length of the bracelet approx. 17 cm and the earrings are 5 cm long.All t-shirts are laundered before starting anew.Item can be handwashed and laid flat to dry.Custom orders are welcome.PayPal is available.Shipping to europian country - with tracking number - is 10EUR (3115HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 11EUR (3420HUF).


A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem