0
HUF

BASIC 2in1 nyaklánc és hajpánt - türkiz/pink/lazac színekben / BASIC 2in1 necklace&headband - turquoise/pink/salmon

3,900.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
(Csak rendelésre)

Klasszikus sokszálas csavart nyaklánc, amely hajpántként is funkcionál kizárólag textilből, újrahasznosított, pamutból készítve, fix, kb 53-55cm-es hosszal. Természetesen rugalmas, így fel tudod húzn ia fejedre is. Nem tartalmaz allergén anyagokat. Eze a termék elkelt, de megrendelésre készítek hasonlót kb 3 nap alatt.

Kérhető más színkombinációban is.
Kézzel mosható langyos vízben.

Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (525Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül


******

Multistrand necklace and headband 2in1 made from old, unwanted t-shirt. Length: flexilble, approx. 53-55 cm.

All t-shirts are laundered before starting anew.
Item can be handwashed and laid flat to dry.

PayPal is accepted.
Shipping to European country - with tracking number - is 6EUR (1765HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 7EUR (1890HUF)..


Klasszikus sokszálas csavart nyaklánc, amely hajpántként is funkcionál kizárólag textilből, újrahasznosított, pamutból készítve, fix, kb 53-55cm-es hosszal. Természetesen rugalmas, így fel tudod húzn ia fejedre is. Nem tartalmaz allergén anyagokat. Eze a termék elkelt, de megrendelésre készítek hasonlót kb 3 nap alatt. Kérhető más színkombinációban is. Kézzel mosható langyos vízben. Előreutalás után tudom postázni a holmikat ajánlottan (525Ft) vagy hétköznaponként van lehetőség személyes átvételre a Ferenciek terénél, esetleg Üllőn napközben. Szóba jöhet még a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont is találkozóhelyül******Multistrand necklace and headband 2in1 made from old, unwanted t-shirt. Length: flexilble, approx. 53-55 cm. All t-shirts are laundered before starting anew. Item can be handwashed and laid flat to dry.PayPal is accepted.Shipping to European country - with tracking number - is 6EUR (1765HUF).Shipping to other country is - with tracking number - is 7EUR (1890HUF)..


A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás
Szeretnéd az árakat USD-ban/ben, látni?

Igen    Nem